Hey hallo,

Ik ben Erwin van Dijk en al 31 jaar
verslaafd aan het radio virus!

Hieronder lees je hoe ik in
aanraking ben gekomen met
hetgeen ik al jaren doe.

Lees verder en ontdek mij !

Op zeer jonge leeftijd raakte ik besmet met het radio virus en dat was toen ik 15 jaar was.Ik kwam toen in contact met radio piraten uit amersfoort en mocht bij hun komen kijken in de studio en dit greep mij gelijk al aan en vroeg aan hun of ze ook een zender te koop hadden en ze zeiden ja en ik kocht bij hun mijn eerste zender en deze liet ik afstellen op de 105.20 fm.Ik moest natuurlijk ook een antenne kopen met toebehoren en een voeding voor de zender en de rest had ik al staan in mijn kamer.Ik begon toen met mijn eerste radio uitzendingen voor amersfoort al was het vermogen niet echt veel<25 watt>,maar ik was er en daar ging het om.Toen ik 17 jaar was ging ik het ouderlijk huis verlaten en ging in leusden wonen en ook daar ben ik weer begonnen met radio uitzendingen.Ik zondt toen onder de naam counter point fm uit.En ik merkte dat leusden een tal van radio piraten had en legde ook met deze zenders contacten.

Op zeer jonge leeftijd raakte ik besmet met het radio virus en dat was toen ik 15 jaar was.Ik kwam toen in contact met radio piraten uit amersfoort en mocht bij hun komen kijken in de studio en dit greep mij gelijk al aan en vroeg aan hun of ze ook een zender te koop hadden en ze zeiden ja en ik kocht bij hun mijn eerste zender en deze liet ik afstellen op de 105.20 fm.Ik moest natuurlijk ook een antenne kopen met toebehoren en een voeding voor de zender en de rest had ik al staan in mijn kamer.Ik begon toen met mijn eerste radio uitzendingen voor amersfoort al was het vermogen niet echt veel<25 watt>,maar ik was er en daar ging het om.Toen ik 17 jaar was ging ik het ouderlijk huis verlaten en ging in leusden wonen en ook daar ben ik weer begonnen met radio uitzendingen.Ik zondt toen onder de naam counter point fm uit.En ik merkte dat leusden een tal van radio piraten had en legde ook met deze zenders contacten.

Op een gegeven moment werdt ik benaderd door de eigennaar van Radio Eemland<Ad Carre>en deze woonde ook in leusden en hij vroeg of ik niet bij de beste zender van amersfoort wilde draaien en dat ik dan beter kan stoppen met mijn eigen zender!En dat heb ik ook gedaan en ging draaien bij Radio Eemland op de 95.50 fm en heb daar een hoop geleerd en gezien.Op een gegeven moment en dat was na een jaar,stopte ik bij radio Eemland en ging naar omroep amersfoort en presenteerde het programma 12 uurtje.En ook dan naar een tijdtje gedraaid te hebben bij deze zender ging ik naar radio soest en er volgende in die jaren een hoop zenders waar ik bij gedraaid heb en ook dus de grote illegale zenders zoals:Radio Lokaal Nijmegen,Power fm Nijmegen,Randstad radio uit Zuilen,Totaal uit Beuningen en nog meer stations!

Op ten duur dacht ik:Laat ik zelf eens een zender oprichten en dat gebeurde toen ik ging verhuizen van Leusden naar Hoevelaken.Mijn radio uitzending begon op zaterdagmorgen via de 91.1 fm en niet meer via de 105.20 fm!Ik begon toen 3 a 4 uurtjes te draaien achter elkaar maar vondt dat op ten duur te weinig en begon na 2 maanden met de radio uitzendingen van 07:00 tot 16:00 en dat bleek een succes te wezen want vele inwoners van hoevelaken haden mijn radio station ontdekt op de 91.1 fm.Het vermogen was toen nog niet optimaal,maar daar kwam verandering in.Ik kocht de eerste fabrieks zender van mijn leven en dit deed ik samen met Loek van Den Brandhof.Hij kwam er pas na 5 jaar erbij!En ik zorgen dat de sound altijd optimaal was en mijn TDers voor de gehele zend installatie.Op een gegeven moment ging ik DJ’s aannemen en zo kwamen er vele met plezier bij mijn zender draaien zoals:Bob van Sweden,Robbie Altena,Jack veer,Bert van Marwaik,Herman Visser,Aart Wallet,Herman terschelling,en nog een paar!

En na een tijdtje hadden Loek en ik besloten om een zwaardere zender aan te schaffen en deze had een vermogen van 800 watt!Ik draaide in de tussen tijd bij een legale zender in Bloemendaal.Na 17 jaar gedraaid te hebben op de 91.1 fm moesten we nood gedwongen de zender uitzetten omdat er een DJ bij onze zender zat die de boel wilde verlinken,jullie snappen wel dat wij zijn naam niet prijs gaan geven omdat er vele luisteraars van onze zender vroegen waarom wij er niet meer zijn op de 91.1!Ze probeerde van ons de naam van die persoon te krijgen en zouden dan ff bij hem aan kloppen!Wij stonden dan niet in voor de gevolgen voor die persoon wat onze luister aanhang zou doen bij hem!

Wij waren een goed georganiseerde radio station en hielden daarom ook de eer aan ons zelf!De zondag was niet meer de zondag zonder radio Lokaal aan want zo heeft onze zender jaren geheten.Was gewoon wennen dat we niet meer konden uitzenden vanwege die persoon.Op een gegeven moment werdt ik gebeld door een kameraad om bij de lokale omroep te komen draaien waar hij ook bij zat en dat deed ik ook want radio maken voor de medemens in nu 1 maal mijn ding!En niet vergeten dat ik toen ook nog steeds draaide bij een lokale omroep in Bloemendaal.Ik draai nu zo een 13 jaar bij de lokale omroep in spakenburg en heb ook 13 jaar gedraaid bij de lokale omroep in Bloemendaal,maar daar ben ik weg!En draai 2,5 jaar bij ook nog splash fm.

Info komt snel

Info komt snel

Info komt snel

Info komt snel